Biden'ın çekilmesi sonrası Trump'tan ilk açıklama

Biden'ın çekilmesi sonrası Trump'tan ilk açıklama

ABD Başkanı Biden, kasımda yapılacak seçimlerde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Gelişme sonrası Trump, ilk açıklamasında, olası aday Kamala Harris'in Biden'a göre daha kolay yenileceğini düşündüğünü ifade etti.

ABD Başkanı Joe Biden, açıklama yaparak Kasım 2024 başkanlık seçimlerinde yeniden aday olmayacağını duyurdu. Biden açıklamasında "Yeniden aday olma niyetim olmasına rağmen, partimin ve ülkenin en iyi çıkarları için adaylıktan çekilmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum" dedi.

Biden ayrıca, seçimlerde aday olarak desteklediği ismin Başkan Yardımcısı Kamala Harris olduğunu ifade etti.

TRUMP'TAN İLK AÇIKLAMA

Biden'ın 2024 yarışından çekildiğini açıklamasından ardından televizyon programına bağlanarak telefon görüşmesinde eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Biden için "Ülkemiz tarihindeki açık ara en kötü başkan olarak tarihe geçecek" ifadelerini kullandı.

Trump, Biden'ın Yardımcısı Harris'in aday olması durumunda, Biden'a göre daha kolay yenileceğini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN