Bengal kaplanı sokakta kedi gibi dolaştı! Panik dolu anlar kameralara böyle yansıdı

Sokakta dolaşan hayvan bu kez ne kedi ne köpek! Domuz ya da kurt da değil! Bengal kaplanı sokakta kedi gibi dolaştı. Sosyal medyada paylaşılan video izleyenleri şaşkına çevirdi. Panik dolu anlar kameralara böyle yansıdı...

Sokaklarda dolaşmasına alışık olduğumuz kedi ve köpek görüntüsünden sonra sosyal medyada yayılan görüntüler izleyenleri şaşırttı.

SOKAKTA BENGAL KAPLANI GÖRÜLDÜ

Meksika’da sokaklarda dolaşan bir Bengal kaplanı, görenleri hem şaşırttı hem de korkuttu. Sokakta serbestçe dolaşan kaplan, bölge sakinlerinin dikkatini çekerken, birçok kişi karşılaştıkları bu sıra dışı manzara karşısında normal davrandı. Bengal kaplanının sokaklarda dolaşması, sosyal medyada hızla yayılan görüntülerle kısa sürede viral oldu.

Bengal kaplanı, sokakta adeta bir ev kedisi gibi dolaşırken görüntülendi. Ancak mahalle sakinlerinin panik yaşamaması dikkat çekti.

Kaplanın sokakta dolaştığını fark eden sahibi, kısa sürede olay yerine gelerek hayvanı kontrol altına aldı. Sahibi, kaplanın neden sokakta olduğu konusunda bir açıklama yapmazken, hayvanı tasma takarak evine geri götürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN