Bakım evinde skandal: Öldü sanıldı canlı canlı ceset torbasına konuldu

Bakım evinde skandal: Öldü sanıldı canlı canlı ceset torbasına konuldu

ABD'de 82 yaşındaki Janet Balducci, öldüğü sanılarak canlı canlı ceset torbasına konulup cenaze evine gönderildi. Cenaze evinde nefes aldığı fark edilerek hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

82 yaşındaki Janet Balducci'nin hayatını kaybettiği düşünülerek ceset torbasına konulmasının ardından, yaşlı kadının hala hayatta olduğu ortaya çıktı. Bu çarpıcı olay, Balducci'nin kaldığı bakımevinde yaşandı ve büyük bir skandala yol açtı.

BAKIMEVİNDE DRAM: YANLIŞ ÖLÜM RAPORU

Olay, New York'taki bir bakımevinde, Janet Balducci'nin aniden rahatsızlanmasıyla başladı. Bakım personeli durumu acil olarak değerlendirdi ve bir hemşire, Balducci'nin hayatını kaybettiğini belirterek ölüm raporu düzenledi. Yaşlı kadının bedeni, bu rapor doğrultusunda ceset torbasına kondu ve cenaze evine gönderildi.

CENAZE EVİNDE ŞOK: YAŞLI KADIN NEFES ALIYORDU

Cenaze evine ulaşan ceset torbası açıldığında, görevli çalışan yaşlı kadının hala nefes aldığını fark etti. Bu şaşırtıcı keşif üzerine hemen sağlık ekiplerine haber verildi ve Janet Balducci acilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, Balducci hastaneye ulaştığında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

AİLEDEN İHMALKARLIK SUÇLAMASI: CANLI CANLI CESET TORBASINA KONDU

Balducci'nin çocukları, annelerinin iki saat boyunca ceset torbasında bekletildiğini belirterek bakımevini ağır ihmalkarlıkla suçladı. "Annemizin gerekli tedaviyi görmediği ve bu ihmalkarlık nedeniyle hayatını kaybettiği ortada" diyen aile, bakımevine karşı dava açmaya hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN