Azerbaycan lideri Aliyev: Gazze'deki trajedi bitmeli

Azerbaycan lideri Aliyev: Gazze'deki trajedi bitmeli

7 Ekim’den bu yana on binlerce masum sivilin yaşamını yitirdiği Filistin’deki İsrail saldırılarına ilişkin konuşan Azerbaycan lideri Aliyev, Gazze'de yaşanan trajedinin bir an önce sona ermesi gerektiğini ifade etti.

Mısır başkenti Kahire'de resmi temaslarda bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız Filistin devletinin kurulması ve Gazze'de yaşanan trajedinin bir an önce sona ermesi gerektiğini belirtti.

‘TUTUMUMUZ NET’

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile düzenlenen ortak basın toplantısında Filistin meselesine ve Gazze'de yaşananlara değinen Aliyev, "Azerbaycan'ın tutumu nettir. Bağımsız Filistin devleti kurulmalı ve başkenti Doğu Kudüs olmalıdır. Gazze'de yaşanan trajedi bir an önce sona ermeli, savaş durdurulmalı ve tüm sorunlar müzakere yoluyla çözülmelidir." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN