10 yıldır yaptığı işi bıraktı, şimdi milyonlar kazanıyor! Bu işle 2 ay içinde paranın belini kırdı

10 yıldır yaptığı işi bıraktı, şimdi milyonlar kazanıyor! Bu işle 2 ay içinde paranın belini kırdı

10 yıl boyunca yaptığı işi bıraktı, şimdi ise milyonlar kazanıyor! Bu iş sayesinde sadece 2 ay içinde paranın belini kırdı...

Nischa Shah, yatırım bankacılığındaki kariyerini bırakarak bireysel finans ve kişisel gelişim konularında içerik üretmeye odaklandı. Shah, 10 yıl boyunca Credit Agricole'de müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra, 2022 yılı itibarıyla bankacılık sektöründeki altı haneli maaşını geride bıraktı. Ancak, maddi kazançların ötesindeki tatmin duygusunu arayışı onu YouTube dünyasına yönlendirdi.

YOUTUBE'DA MİLYONLARA HİTAP EDİYOR

Woman who quit $300K-a-year corporate job to become a YouTuber explains why being a content creator is so much better - despite the 84 per cent pay cut | Daily Mail Online

YouTube kanalında bireysel finans ve kişisel gelişim konularında içerikler üreten Shah, videolarıyla geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgi görüyor. Özellikle "Sizi fakir yapan para alışkanlıkları" ve "7 pasif gelir fikri" gibi başlıklar altında hazırladığı videolar, milyonlarca kez izleniyor.

Shah'ın yükselişi hızlı oldu; kanalı ilk 1.000 aboneye ulaşmak için 11 ay uğraştı, ancak 100.000 aboneye ulaşması sadece iki ay sürdü. Bankacılık ve muhasebe alanındaki bilgi birikimi, onu finansal konularda güvenilir bir kaynak haline getirirken, sosyal medyada yayılan yanıltıcı finansal içeriklere karşı doğru bilgiyi yayma misyonunu güçlendiriyor.

"YANLIŞ TAVSİYE BİRİKİMLERİNE MAL OLABİLİR"

Why This Former Investment Banker Left a $300K Salary to Become a YouTube Influencer - Market Realist

Shah, özellikle genç yetişkinler, kadınlar ve finansal eğitimden yoksun kesimler için içerik üretiyor. TikTok ve Instagram gibi platformlarda yayılan yanıltıcı finansal tavsiyelere karşı takipçilerini uyararak, "Yanlış finansal tavsiye, birinin birikimlerine mal olabilir" ifadelerine yer veriyor.

Bankacılık kariyerinden elde ettiği gelirin ötesine geçerek tutkularının peşinden giden Shah, artık sadece maddi kazançlar değil, sevdiği işlerle uğraşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN