Diyarbakır Sur'da yaralanan polis Musa Yüce şehit oldu

Diyarbakır Sur'da yaralanan polis Musa Yüce şehit oldu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından başından vurulan Özel Harekat Polisi Musa Yüce tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Sabah saatlerinde Diyarbakır'ın Sur ilçesinde süren operasyonda ağır yaralanan bir asker şehit olmuştu.

Diyarbakır’ın Sur ilçesi Fatihpaşa Mahallesi, Yenikapı Sokak’ta yürütülen operasyonlarda, PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucunda Özel Harekat Polisi Musa Yüce başından vurularak ağır yaralandı. Askeri hastaneye kaldırılan ve Kayserili olduğu öğrenilen Musa Yüce, yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Musa Yüce’nin evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kayseri'deki baba ocağında yas var

Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonlarda bu sabah, PKK'lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşle, özel harekat polisi Musa Yüce ağır yaralandı. Yaralı Yüce, tedavi için kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Polisin şehit olduğu haberi, Bünyan'ın Büyüktuzhisar Mahallesi'ndeki ailesine yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan Şerife ve Halis Yüce çifti, gözyaşına boğuldu. Şehit haberi üzerine akrabaları ve komşuları, Yüce çiftinin evine akın etti. Bünyan Belediyesi de evin yakınına taziye çadırı kurdu. Şehit polis Yüce'nin baba evine Türk bayrağı asıldı. Şehit evinden anne Şerife ve yakınlarının ağıtları yükseldi.

Ailenin 3 çocuğu bulunduğu ve şehit özel harekatçı Musa Yüce'nin İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunu olduğu, ataması olmayınca polisliği seçtiği öğrenildi. Şehit Yüce'nin, Hakkari'de göreve başladığı ve burada evlendiği, kısa bir süre önce Diyarbakır'a gönderildiği kaydedildi. Şehit polisin cenazesinin yarın Diyarbakır'dan getirilip, öğle namazının ardından memleketi Bünyan'da toprağa verileceği bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN