Dış basın Türk askerlerine yapılan saldırıyı böyle gördü | Son dakika

Dış basın Türk askerlerine yapılan saldırıyı böyle gördü | Son dakika

El Bab operasyonunda Türk askeri birliğine rejim güçleri tarafından yapılan hava harekatı dış basında son dakika gelişmesi olarak duyuruldu.

Fırat Kalkanı harekâtına katılan üç askerimizin Suriye'de şehit edilmesi, dış basında da geniş yankı buldu. Uluslararası medya, TSK'nın konuya ilişkin açıklamasını son dakika gelişmesi olarak duyurdu.

Associated Press:

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'de rejim güçlerinin gerçekleştirdiği hava saldırısında üç Türk askerinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

AFP:

Türkiye, üç askerinin öldürüldüğü saldırıdan Suriye rejimini sorumlu tuttu.

Türk ordusu, saldırının El Bab bölgesinde yerel saatle 03.30'da gerçekleştiğini belirtti. Türk medyası daha önce saldırının DEAŞ tarafından düzenlendiğini bildirmişti.

Reuters:

Türk ordusu, Suriye'de rejim güçlerince düzenlendiği düşünülen hava saldırısında üç Türk askerinin öldürüldüğünü, 10 askerin de yaralandığını duyurdu. TSK, yaralı askerlerden birinin durumunun ciddi olduğunu belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN