Deportivo'da Emre Çolak’ın yeni hocası Gaizka Garitano oldu

Deportivo'da Emre Çolak’ın yeni hocası Gaizka Garitano oldu

Gaizka Garitano, Türk futbolcu Emre Çolak’ın yeni hocası oldu. İspanyol teknik adam Gaizka Garitano, Deportivo La Coruna ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Milli futbolcu Emre Çolak’ın yeni teknik direktörü belli oldu. Daha önce İspanyol ekiplerde de de görev yapan Gaizka Garitano, Emre Çolak’ın yeni hocası oldu.

Deportivo La Coruna, son olarak İspanyol ekip Real Valladolid takımını çalıştıran 40 yaşındaki teknik direktör Gaizka Garitano ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

'UZUN SÜRELİ HEDEFLERE İNANIYORUM'

Garitano “Bana bu fırsatı verdikleri için Deportivo ekibine teşekkür ederim. Çok heyecanlı ve mutluyum. Bu şehirde olmak harika bir duygu. Kulüple iyi başlayacağımı umuyorum.” diye konuştu.

Ayrıca Gaizka Garitano “Kendimi kanıtlamak zorundayım ama uzun zaman burada olabilirim. 1 yıllık kontratım olmasına rağmen acele etmiyorum. Uzun süreli hedeflere inanmıyorum.” ifadelerinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN