Davutoğlu: O kirli eli mutlaka bulacağız

Davutoğlu: O kirli eli 
mutlaka bulacağız

Başbakan Davutoğlu, Antalya mitinginde yaptığı konuşmada, HDP mitinginde düzenlenen saldırıya dikkat çekti. Davutoğlu, "O kirli eli mutlaka bulup adalete teslim edeceğiz" dedi.

Diyarbakır'da HDP mitingine yönelik bombalı saldırıyı değerlendiren Davutoğlu, bu eylemin Türkiye'yi ve seçimi hedef alan bir provokasyon olduğunu belirterek "Bu kirli eli mutlaka bulup adalete teslim edeceğiz" diyerek seçmene güvence verdi.




"İktidara gelemeyeceklerini biliyorlar"

Muhalefet partilerinin seçim beyannamelerine değinen Başbakan Davutoğlu, "Hiçbir zaman iktidara gelemeyceklerini bildikleri için vaatleri yağdırıyorlar" açıklamasında bulundu.

15-06/06/bv.jpg
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Antalya'da düzenlediği mitinge halk yoğun ilgi gösterdi.

 

"Sandığa sahip çıkın"

Yarın yapılacak olan genel seçimlerin önemine de değinen Davutoğlu, Türkiye'nin geleceği ve istikrarın devamı için seçmeni sandığa sahip çıkmaya çağırdı.




"Tehditlere boyun eğmeyeceğiz"

17 Mayıs'ta, 12 Eylül'de ve 28 Şubat'ta yapılanlara karşı milletin gerekli cevabı verdiğini iddia eden Başbakan Davutoğlu, hiçbir tehdide boyun eğmeyeceklerini belirterek "Şimdi de bu kader seçiminde ya 12 yıllık istikrar devam edecek, ya 1990'lı yıllara geri dönülecek" dedi.

Milli irade çağrısı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, hitap ettiği Antalyalılara, seçimlerle gösterecekleri kanaatle Türkiye'nin geldiği noktayı korumak için milli iradeye sahip çıkma çağrısında bulundu.

15-06/06/mmn.jpg
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Antalyalılardan 14 vekili de meclise göndererek AK Parti'yi şampiyon yapacakları sözü aldı./FOTOĞRAFLAR:AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN