Cristiano Ronaldo MLS Ligi'ne yeşil ışık yaktı

Cristiano Ronaldo MLS Ligi'ne yeşil ışık yaktı

Real Madrid'in süper starı Cristiano Ronaldo, geleceğiyle ilgili konuştu. Portekizli yıldız, "Kariyerime Amerika'da devam edebilirim" dedi.

Yıldız futbolcuların son durağı Amerikan MLS Ligi'ne Real Madrid'li Cristiano Ronaldo da yeşil ışık yaktı.

'Futbol hayatıma ABD'de devam edebilirim'

İspanya basınına konuşan Ronaldo, Real Madrid ile sözleşmesinin 2018 yılında biteceğini hatırlatarak, "Belki gelecekte, futbol hayatıma ABD'de devam edebilirim. Kimse bilemez ama benim için ilginç bir deneyim olabilir" ifadelerini kullandı.

'Amerika'da oynama ihtimalim var'

Amerika'da futbolun her geçen gün daha kaliteli bir hale geldiğini belirten Portekizli yıldız, "Önümüzdeki yıllarda oradaki bir takımda forma giyme ihtimalim var" diye konuştu.

FIFA Altın Top ödülünü en büyük rakibi Barcelonalı Lionel Messi'ye kaptıran Ronaldo, bu sezon Real Madrid formasıyla çıktığı 25 karşılaşmada 25 gol - 10 asistlik performans sergiledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN