Caner Erkin: Fenerbahçe’de işim bitti

Caner Erkin: Fenerbahçe’de işim bitti

Sarı-Lacivertliler’de Caner Erkin defteri kapandı... Derbide 11’e alınmayınca Vitor Pereira’yla tartışan milli oyuncunun “Burada işim bitti” demesi üzerine Portekizli hoca cezayı kesti.

[Karar]

EFKAN BUCAK

Fenerbahçe’de Galatasaray derbisi öncesi Caner Erkin krizi yaşanırken yıldız oyuncunun Saman-
dıra günleri muhtemelen sona erdi. Can Bartu Tesisleri’ndeki maç toplantısında Caner Erkin, Vitor Pereira’nın tahtadaki ilk 11’e kendisini yazmadığını görünce sinirlendi ve Portekizli teknik adama çıkıştı. Tartışma büyürken milli futbolcu “Benim burada işim bitti” ifadesini kullandı. Bu ifade üzerine Caner maç kadrosundan da çıkarılırken Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun bugün tecrübeli oyuncuyu sezon sonuna kadar kadro dışı bırakması bekleniyor.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki oyuncunun böylece Fenerbahçe kariyeri de sona erecek. İsmi Avrupa ekipleriyle anılan Caner’in yurtdışına gitmesi bekleniyor. Nitekim futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen dün başarılı oyuncunun Inter’le anlaştığını öne sürdü.

TOP YÖNETİMDE

Fenerbahçe Kulübü de resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada “Teknik direktörümüz Vitor Pereira’nın futbolcularımızla yaptığı maç toplantısında 18 kişilik kadroda yer alan Caner Erkin, toplantı sonrası Pereira’ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur. Pereira tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili kararı, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Ku-
rulu verecektir” denildi.

‘EGOİSTÇE DAVRANDI’

Pereira konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Caner sadece bana değil, tüm takıma saygısızlık yaptı.

İlk 11’de olmadığını öğrenince takımın yanında olmama kararı aldı. Egoistçe davrandı. Kendimizi düşünmek yerine takımı düşünmeliyiz” dedi. Pereira maçla ilgili de “Sanki sahasında oynayan takım bizdik. Neden galip gelemedik anlayamıyorum. Galatasaray’ın pozisyonunu hatırlamıyorum. İsteyen taraf bizdik. Onlar bizim ataklarımıza dayanmaya çalıştılar, ayakta kalmaya çalıştılar. Bizim için bazı şeyler çok zorlaştı” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN