Burak Yılmaz'dan transfer itirafı: 2-3 gün içinde belli olacak

Burak Yılmaz'dan transfer itirafı: 2-3 gün içinde belli olacak

Osmanlıspor maçının 31. dakikasında attığı golden sonra tribünlere 'veda eder' gibi el sallama hareketi yapan West Ham United'ın talip olduğu Burak Yılmaz karşılaşma sonrası açıklama yaptı. Yılmaz transferi için "2-3 gün içinde belli olacak" dedi.

West Ham United'ın talip olduğu Burak Yılmaz, Osmanlıspor maçının 31. dakikasında attığı golden sonra tribünlere 'veda eder' gibi el sallama hareketi yapması büyük yankı yarattı. Taraftarların büyük bölümü bu hareketi, "Veda etti" diye yorumlarken, yıldız futbolcu karşılaşma sonrası flaş bir açıklama yaptı.

"2-3 gün içinde belli olacak"

Karşılaşmanın ardından Burak Yılmaz, transferiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı. Sarı kırmızılı golcü, basın mensuplarının soruları üzerine "Gidip gitmeyeceğim 2-3 gün içinde belli olacak" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN