Bu maç Aykut Hoca’nın...

Bu maç Aykut Hoca’nın...

Hakkını teslim edelim… ‘Maçın yıldızı kim’ diye sorulursa Aykut Kocaman demek gerekiyor. Neden… Bir tarafta ligi silip süpüren Başakşehir’in hocası Abdullah Avcı..

Diğer tarafta ağır eleştiri bombardımanına tutulan Aykut Kocaman. Avcı takımı sırtlayan Emre’nin yanı sıra Mossoro’dan yoksundu ama sanki onlar varmış gibi oynatmak istedi takımı. Ama olmadı, ileriye topu bir türlü taşıyamadı. ‘Kazanamazsak şampiyonluk hayal olur’ düşüncesine giren Kocaman ise çok iyi analiz etmişti Başakşehir’i... Rakibin en büyük kozu olan pas trafiğini ileride baskı ve tam saha pres ile yok etti ve resmen kilitledi. Böylece konsantrasyon anlamında Kanarya 1-0 galip başladı maça.

Kaliteli savunma ve iyi kurgulanan orta sahadaki üçlü set de hücum zenginliğini beraberinde getirdi. Ve kaçınılmaz olan pozisyonlar arka arkaya geldi. Maçın farka gitmesi an meselesiydi. Aykut Hoca 1-0’dan sonra lig başından beri en büyük eleştiriyi aldığı hamleyi de yapmadı ve takımı geriye yaslamadı. Risk alan Avcı 53. dakikada defans oyuncusunu çıkarıp hücum oyuncusunu sahaya soktuğu anda kalesinde 2. golü gördü. Maçın ilginç notlarına gelince… Kocaman’ın saha içine etkisi kadar kulübedeki coşkulu görüntüsü taraftarı da coşturdu. Lig başında ‘gönderilsin’ denilen Fernandao ile Aatif ise zirve yarışındaki en önemli maça damga vuran isimlerdi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN