Bingöl'de örgütten kaçan 1 PKK'lı terörist teslim oldu

Bingöl'de örgütten kaçan 1 PKK'lı terörist teslim oldu

Bingöl'de örgütten kaçan 1 PKK'lı terörist, üzerinde silah, el yapımı patlayıcı ve 85 bin lira para ile güvenlik güçlerine teslim oldu.

Bingöl'ün Yayladere İlçesi'nde örgütten kaçan 1 PKK'lı terörist, üzerinde silah, el yapımı patlayıcı ve 85 bin lira para ile güvenlik güçlerine teslim oldu.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "25 Mayıs 2015 tarihinde Bingöl ili Yayladere İlçesi'nde 1 bölücü terör örgüt mensubu, 1 Kalaşnikof piyade tüfeği, 149 adet fişek,1 adet tabanca, 2 el bombası, 3 el yapımı patlayıcı alıcı devresi, 1 el dürbünü, 1 el telsizi, 5 el yapımı patlayıcı düzenek kablosu, 9 adet elektrikli fünye ve 85.000 TL para ile birlikte birlikte güvenlik güçlerine teslim olmuştur" denildi.

BİNGÖL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN