Bıçaklı saldırıya uğrayan Enes Kuşku'dan kötü haber geldi

Bıçaklı saldırıya uğrayan Enes Kuşku'dan kötü haber geldi

Trafik magandaları tarafından önceki gün bıçaklanan Enes Kuşku'nun en az 6 hafta sonra çalışmalara başlayabileceği ve olimpiyatlarda yer alamayacağı öğrenildi.

[Karar]

CELAL DEMİRBİLEK

Galatasaray kürek takımının sporcusu Enes Kuşku, önceki gün Adapazarı'nda arkadaşları ile seyahat ettiği sırada bıçaklanmış ve acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. Enes hakkında son bilgiler de gelmeye başladı. Başarılı sporcunun, hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak 6 hafta gibi bir sürede hiçbir şekilde spor yapamayacağı öğrenildi.
Öte yandan olay ile ilgili de detaylar da ortaya çıktı. Enes ve iki arkadaşına saldıranların kiralık arabayla bölgeye geldikleri belirlendi. Araba kiralanan şirketin de yardımıyla suçluların yakalanmasının an meselesi olduğu açıklanırken, kimin niçin böyle bir şey yaptığı henüz bilinmiyor.

16-07/07/ckwjctkuuaa1hni.jpg

KILIÇ DA TAKİPTE

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da, Kuşku'nun sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı. Konuyu yakından takip eden Bakan Kılıç, kürekçinin babası Şenol Kuşku ile görüşerek sağlık durumu hakkında bilgi edindi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN