Beşiktaş'tan 12 Numara'ya suç duyurusu

Beşiktaş'tan 12 Numara'ya suç duyurusu

Beşiktaş, 12 Numara'nın, Vodafone Arena'ya helikopter inmesiyle ilgili paylaşımları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Beşiktaş, Fenerbahçe taraftar platformu 12 Numara'nın, Vodafone Arena'ya helikopter inmesiyle ilgili paylaşımları hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ AÇIKLAMA

Kulübün resmi kaynakları aracılığıyla açıklama yapan Beşiktaş; "Bir taraftar sitesi, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sırasında Vodafone Arena Stadı'na da helikopterle inen vatan hainlerinin görüntülerini bahane ederek kulübümüze karşı iftira ve algı operasyonu yapmaya çalışmıştır. Daha sonra alçakça imalarını korkarak silen bu taraftar sitesi hakkında kulübümüz tarafından suç duyurusunda bulunulmuştur. Beşiktaş'ın hak ve menfaatlerinin sonuna kadar korunacağı ve ilgili kişilerin hukuk karşısında hesap vereceğini tüm kamuoyunun bilmesini isteriz." ifadelerini kullandı.

16-07/22/221469193235-1469197113.jpg12 Numara'nın daha sonra sildiği tweet'lerden bazıları / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN