Beşiktaş'a dönmek isteyen Demba Ba hakkında Şenol Güneş ne düşünüyor?

Beşiktaş'a dönmek isteyen Demba Ba hakkında Şenol Güneş ne düşünüyor?

2014-15 sezonunda Beşiktaş forması giyen hem attığı goller hem de sempatik tavırlarıyla herkesin sevgisini kazanan Demba Ba Beşiktaş'a geri dönmek istiyor. Siyah-Beyazlı kulüpten 13.5 milyon euroya Çin'in Shanghai Shenhua takımına transfer olan Senegalli yıldız futbolcunun Fikret Orman'ı bizzat aradığı ve geri dönmek istediği öğrenildi.

Beşiktaş'ta 2014-15'te forma giyen ve gösterdiği performansla taraftarların büyük sevgisini kazanan Senegalli golcü Demba Ba, Siyah-Beyazlılara geri dönmek istediğini bildirdi.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Beşiktaş'tan tam 13.5 milyon euro karşılığında Çin'in Shanghai Shenhua takımına transfer olan Senegalli yıldız oyuncu, Siyah-Beyazlı takımla çıktığı 44 maçta 27 gol atarken 7 de asist yapmıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in ise bu isteğe olumsuz baktığı ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN