Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçına hazır

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçına hazır

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Kardemir Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Tolga Zengin katılmadı

Antrenmana tedavisine devam edilen Tolga Zengin katılmadı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Altyapı oyuncuları da katıldı 

Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ve istasyon çalışmaları ile başladı. 5-2 çalışması, minik kale ve dar alanda pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programı, yarım sahada çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. Altyapı oyuncularından Eslem Öztürk, Fatih Aksoy, Muhammed Enes ve Hamza Küçükköylü A Takımla birlikte antrenmana katıldı.

Beşiktaş yarın 18.30'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda K. Karabükspor ile Ziraat Türkiye Kupası maçı oynayacak.

İSTANBUL / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN