Başbakan Davutoğlu'ndan Dağlıca'ya bayram ziyareti

Başbakan Davutoğlu'ndan Dağlıca'ya bayram ziyareti

Başbakan Davutoğlu, sürpriz bir kararla dün gece Diyarbakır'a gitti ve bayram namazını Diyarbakır'da kıldı. Davutoğlu'nun Diyarbakır'dan sonra Ankara'ya dönmesi beklenirken uçağın yeni bir sürprizle Van'a indiği, Başbakan'ın Dağlıca Tabur Komutanlığı'ndaki askerlere bayram ziyaretinde bulunduğu ortaya çıktı.

Başbakan Davutoğlu, Dağlıca'daki askerlere yaptığı sürpriz bayram ziyaretini twitter hesabından duyurdu ve askerlerle çektirdiği fotoğrafları paylaştı. 

Davutoğlu, fotoğrafların altına şu mesajları yazdı:

Başbakan Davutoğlu: "Hakkari Dağlıca'da şehit verdiğimiz askerlerimizin silah arkadaşlarını ziyaret etmek için Yüksekova'daydım. O sarp dağları kahramanca bekleyen mehmetçiklerimizdeki sarsılmaz inanç ile gurur duydum. Bu bayram gününde Hakkari'den Yüksekova'dan da mehmetçiklerimizin selamlarını siz aziz milletime iletmekle bahtiyarım. Herkes bilsin ki bu millette bu azim ve bu kardeşlik iklimi daim oldukça bizi kimse yolumuzdan çeviremez."

15-09/24/cpq147vuyaa7w7g.jpg

 15-09/24/cpq147ou8aadftl.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN