Başbakan Davutoğlu Erzincan'da konuştu

Başbakan Davutoğlu Erzincan'da konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünde konuştu. Bölgesel krizler ve terör operasyonlarına değinen Davutoğlu Rus uçağının düşürülmesinin ardından HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Moskova'ya gitmesini eleştirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Erzincan'da vatandaşlara seslendi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Aziz Erzincanlılar bu benim teşekkür ziyaretim. İnşallah bundan sonra, geçmişte vatanı bölmek, düşmanla işbirliği yapanlara karşı nasıl dik durduysak, bugün de istilacıların piyonları olan bölücü terör örgütüne karşı da aynı şekilde dik duracağız.

Onun için bundan sonra her hafta sonu Anadolu, Doğu Anadolu ilini ziyaret edeceğim. Artık şark meselesi bitmiştir, yükselen Türkiye meselesi vardır. Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesi sonucu, terör örgütünün siyasi tarafının eş başkanını gördünüz, soluğu Moskova'da aldı. Yüz yıl önce de böyleydi bugün de böyleleri var aramızda.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN