Arda Turan'ın yeni istikameti Borussia Dortmund

Arda Turan'ın yeni istikameti Borussia Dortmund

Henrikh Mkhitaryan'ın 42 milyon euroya Manchester United'a satan Borussia Dortmund'un, Ermeni oyuncunun boşluğunu Arda Turan'la doldurmak istediği öne sürüldü. Transfer için Nuri Şahin de devreye girdi.

Barcelona'da forma giydiği 6 ayda beklenen performansın uzağında kalan ve eleştirilere maruz kalan Arda Turan'ın İspanya günleri sona erebilir... Alman basınının iddiasına göre Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, milli oyuncuyu renklerine bağlamak için harekete geçti. Barcelona'yı çok seven ve ayrılmak istemeyen Arda Turan'ı ikna etmek için Türk Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı olan Nuri Şahin'in devreye girdiği belirtildi.

25 MAÇTA 2 GOL 4 ASİST

Dortmund orması giyen Nuri Şahin'in Arda ile şu an temasta olduğu ve arkadaşını ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü. Haberde, 29 yaşındaki Arda Turan'ın 2011'de Dortmund tarafından istendiği ancak başarılı oyuncunun Atletico Madrid'i seçtiği kaydedildi. Arda Turan, Barcelona formasıyla çıktığı 25 maçta 2 gol atıp 4 asist yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN