Arda Turan ve Gökhan Töre'den patlamaya kınama

Arda Turan ve Gökhan Töre'den patlamaya kınama

İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen patlamada 10 kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Bu kanlı saldırı sonrası siyaset, sanat, spor camisından saldırıya tepki yağdı. Milli futbolcu Arda Turan ve Gökhan Töre'de bu saldırı sonrası sosyal medya hesaplarından menfur saldırıyı kınadı.

Sabah saatlerinde Sutanahmet Meydanı'nda büyük bir patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre olayda 10 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı. Saldırı sonrası tüm gözler Sultanahmet Meydanı'na çevrilirken herkesimden de tepki yağmaya başladı. Siyaset, sanat, müzik, spor başta olmak üzere herkes bu hain saldırıyı kınadı.

Arda Turan ve Gökhan Töre Sultanahmet saldırısını kınadı

Milli futbolcular Arda Turan ve Gökhan Töre'de instagram hesaplarından yapmış olduğu paylaşımlarla terörü lanetledi. Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan instagram hesabından yaptığı paylaşımda 'PLAY FOR İSTANBUL #SULTANAHMET' fotoğrafını paylaşarak altına da 'Başımız Saolsun' notunu düştü.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre'de instagram hesabında Arda Turan ile aynı fotoğrafı paylaşıp teröre tepki gösterdi. Töre paylaştığı fotoğrafın altına ' Başımız sağ olsun. Bugünkü patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum.
Ich gedenke all den Opfern die beim heutigen Anschlag ihr Leben verloren haben. #sultanahmet #prayforistanbul' notunu hem Türkçe hemde Almanca olarak düştü.

Felipe Melo'da saldırıya kayıtsız kalmadı

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen İnter'in yıldız futbolcusu Felipe Melo'da saldırı hakkında 'PLAY FOR İSTANBUL #SULTANAHMET' yazılı fotoğraf paylaşıp altınada 'Teröre Hayır' notunu ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN