Arda Turan, numunesinde 'yasaklı madde' çıkan Gökhan Gönül'e mesaj gönderdi

Arda Turan, numunesinde 'yasaklı madde' çıkan Gökhan Gönül'e mesaj gönderdi

Fenerbahçeli Gökhan Gönül'de yasaklı madde bulunduğu iddiasına Arda Turan'dan çarpıcı bir yorum geldi.

Sol kaburgasındaki kırıkla Beşiktaş derbisine çıkan Gökhan Gönül'e kulüp doktorları tarafından maçtan önce ağrı kesici iğne yapıldı. Söz konusu iğnenin içeriği, maç sonundaki doping testinin pozitif çıkmasına neden oldu.

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün Beşiktaş derbisindeki doping testinde yasaklı maddeye rastlanmasının ardından büyük tartışmalar başladı. Bu tartışmalara Barcelona'da forma giyen milli oyuncu Arda Turan da dahil oldu.

16-03/30/5006001.jpg

OLMAZ ÖYLE...

Arda Turan'ın Instagram'a yüklediği fotoğrafın altına bir Galatasaray taraftarı, "Abi Gökhan Gönül Beşiktaş maçı öncesi doping kullanmış ne diyeceksin" yorumunu yazınca, milli oyuncu da cevap olarak "Olmaz öyle, bildirmişlerdir. Acısı vardı, kaburgaları kırık. İzin almıştır. Öyle bu ülkenin örnek sporcularını hemen kötü göstermeyelim kardeşim" cevabını verdi.

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'ün idrar numunesinde yasaklı madde çıkmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN