Anadolu Efes - Fenerbahçe final serisine deplasman taraftarı önlemi

Anadolu Efes - Fenerbahçe final serisine deplasman taraftarı önlemi

Anadolu Efes - Fenerbahçe arasında oynanacak final serisinde her iki takımın sahasında da rakip seyircinin olmayacağı açıklandı.

Anadolu Efes ile Fenerbahçe arasında oynanacak final serisi öncesinde toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, deplasman maçlarına gelecek taraftarlarla ilgili kararını verdi.

Anadolu Efes, Fenerbahçe, TBF ve Emniyet Genel Müdürlüğü temsilcilerinin katılımıyla final serisine yönelik olarak İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

Toplantıda alınan karar doğrultusunda her iki takımın taraftarı da deplasman tribünlerinden takımlarını destekleyebilecek. Bu karar ek olarak Türkiye Basketbol Federasyonu'nun talebiyle satılan biletlerin üzerinde Ad, Soyad, TC kimlik numarası yazılacak ve salona giriş yapılırken kimlik kontrolü zorunlu tutulacak.

Alınan karar doğrultusunda her iki takımın da kendi evlerinde oynadıkları maçlarda ev sahibi takımın tribünlerinde rakip takım taraftarı olmayacak.

EFES'İN İSTEDİĞİ OLDU

Final serisi öncesinde özellikle Anadolu Efes cephesi, Fenerbahçe taraftarlarının Abdi İpekçi'de çoğunlukta olmasını istemiyordu. Bu kararla bunun önüne geçilmiş oldu.

"TRİBÜNLERİN ÜÇTE İKİSİNDE RAKİP TAKIM TARAFTARI VARDI"

Bu konuda geçtiğimiz haftalarda Basketbol Süper Ligi'ne veda eden Türk Telekom'un basketbol şube sorumlusu Mehmet Toros da sosyal medya üzerinden sitemkâr açıklamalar yapımıştı. Toros, "Yenilginin bahanesi olamaz. Ancak sahamızda tribünleri dolduran ve maalesef takımımızı desteklemeleri için davet ettiğimiz, bilet verdiğimiz seyircilerin 3'te 2'sinin Ankara takımı olan Türk Telekom yerine rakip takımı desteklemesi bizin üzen diğer bir faktör oldu. Bu davranış, parkede sonuna kadar mücadele eden oyuncularımıza olduğu kadar kulübümüze de zarar vermektedir" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN