Amigo Sefa'nın cenazesi Adli Tıp'a getirilirken Fenerbahçe taraftarı olay çıkardı

Amigo Sefa'nın cenazesi Adli Tıp'a getirilirken Fenerbahçe taraftarı olay çıkardı

Taksim'de kaldığı otel odasında ölü bulunan "Genç Fenerbahçeliler" adlı taraftar grubunun lideri Sefa Kalya'nın cenazesi Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Fenerbahçeli taraftarlar, zorla Adli Tıp Kurumu'nun bahçesine girdi.

Taksim'de kaldığı otelde kalp krizi geçirerek ölen Genç Fenerbahçeliler Grubu lideri Sefa Kalya'nın cenazesini taşıyan cenaze arabasının Adli Tıp Kurumu'na giriş yapmasından sonra, konvoyu takip eden onlarca kişi de Adli Tıp'ın kapılarını aşarak bahçeye girdi.

Koşarak cenaze arabasının peşinden giden kalabalığı durdurmak isteyen gruptan bazı kişiler başarılı olamadı. Cenaze morga konulurken, bazı taraftarlar bekleyen kalablığa "Dışarı çıkın" diye uyarıda bulundu.

Adli Tıp Kurumu görevlileri kalabalığa müdahalede yetersiz kalınca, Emniyet'ten takviye polis ekibi ve TOMA istendi. Ancak cenazenin yarın sabah ailesi tarafından alınacağı ve toprağa verileceği söylenince, kalabalık bir süre daha bekledikten sonra olaysız şekilde dağıldı.




İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN