Albert Riera: Galatasaray'ı unutamam

Albert Riera: Galatasaray'ı unutamam

Sloven kulübü Koper'e imza atan Galatasaray'ın eski futbolcusu Albert Riera, verdiği röportajda Galatasaray - Fenerbahçe rekabetini anlattı.

Galatasaray'ın eski futbolcularından Albert Riera, Sarı-Kırmızılı camiada yaşadığı günlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

'Kadıköy'de kaldırdığım kupa unutulmazdı'

Ekipe 24'e çok geniş bir röportaj veren Riera, kariyerini anlatırken Galatasaray günlerini de anlatmayı ihmal etmedi. Sarı-Kırmızılı formayla Kadıköy'de kaldırdığı kupayı asla unutamayacağını söyleyen İspanyol futbolcu, "Taraftarlarla ilgili en kötü anımı da Türkiye'de yaşadım. En büyük rakibimiz Fenerbahçe'nin sahasında şampiyon olduk. Maç saat 20.30 gibi sona erdi ancak stattan neredeyse sabah 05.00 gibi ayrılabildik. Fenerbahçeliler kupayı orada almamızı istemiyorlardı. Stadı adeta yaktılar. Olaylar stadın dışına da sıçradı. Arabaları ateşe verdiler. Bizim dışarıya çıkmamızı bekliyorlardı. Gerçekten çılgınca şeyler yaşadık. Çok korktuk. Ancak şanslıyız ki her şey iyi bitti. Galatasaray - Fenerbahçe derbisi bence dünyanın en ateşli derbisidir." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN