Whatsapp'tan büyük yenilik! Tasarımı baştan sona değişiyor: Artık rengi yeşil olmayacak

Whatsapp'tan büyük yenilik! Tasarımı baştan sona değişiyor: Artık rengi yeşil olmayacak

WhatsApp uzun zamandır devam ettirdiği tasarımını değiştirme kararı aldı. Yakın geçmişte gezinme çubuğu tasarımında değişikliğe giden ve ekranın altına taşıyan WhatsApp, şimdi de ikonik yeşil renginde değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

WhatsApp, tasarımında değişiklik yapmaya devam ediyor. Gezinme çubuğu tasarımını güncelleyerek ekranın altına taşıyan şirket şimdi de ikonik yeşil rengini değiştirmeye hazırlanıyor.

WHATSAPP TASARIMINDA YENİLİKLER

Donanımhaber’in haberine göre, önceki beta sürümlerinde yeni beyaz tema görülmüştü ve şimdi bu değişikliklerin daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunulduğu belirtildi. 2.24.6.77 beta sürümünde görülen yeni tasarımda, üst çubuğun renginin yeşilden beyaza dönüştüğü ve WhatsApp yazısının yeşil olarak kaldığı da aktarıldı.

whatsapp-1.jpg

Sohbet pencereleri ile profillerin üst çubukları da beyaz arka plana kavuşmuş halde. Yapılan bu değişiklikler ile tasarım ve renk bakımından yeni gezinti çubuğu ile uyumlu bir arayüz oluşturulduğu ifade edildi. Aynı zamanda 3 noktalı açılar menüde de simgeler ile zenginleştirilmiş öğeler eklendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN