Vivo'nun çok beklenen modeli sonunda görücüye çıkıyor! Vivo T3x 5G özellikleri ve fiyatı belli oldu

Vivo'nun çok beklenen modeli sonunda görücüye çıkıyor! Vivo T3x 5G özellikleri ve fiyatı belli oldu

Akıllı telefon dünyasına her geçen gün yeni bir model daha katılmaya devam ediyor. Bu kapsamda uzun zamandır beklenen Vivo’nun yeni modeli de görücüye çıkmaya hazırlanıyor. İşte, akıllı telefon dünyasına renk katacak Vivo T3x 5G özellikleri ve fiyatı…

Vivo’nun çok beklenen modeli sonunda görücüye çıkıyor. Telefonun şuan için sadece arka görüntüsü olsa da özellikleri ve fiyatı detaylı bir şekilde belli oldu. İşte, Vivo T3x 5G…

VİVO T3X 5G ÖZELLİKLERİ

Log’un aktardığına göre, Vivo T3 5Gx, yaklaşık 180 dolarlık fiyatı ile bütçe dostu bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Gücü Snapdragon 6 Gen 1 işlemciden gelen telefon, 6.000 mAh batarya üzerine kurulu ve çift hoparlörle yüksek bir ses kalitesi sunuyor.

vivo-t3x-1.jpg

Son zamanlarda çeşitli Vivo modelleri gündemde. Mesela, Vivo V30e, kavisli kenarları ile oldukça şık bir görünüme sahip ve amiral gemisi tarzında Premium bir çizgide karşımıza çıkıyor. Gücünü büyük oranda Snapdragon 6 Gen 1 işlemciden alan telefon, arkasında 2 ayrı kamera taşıyor. İlerleyen süreçte Türkiye’de de satışa çıkması beklenen model, şuan için sadece tek bir renge sahip. Geçtiğimiz hafta ise serinin ilk üretimi Vivo V30 Lite 4G tanıtılmıştı. Vivo V30 5G, Vivo V30 Pro 5G ve Vivo V30 Lite 5G gibi modeller sonrasında lanse edilen Vivo V30 Lite 4G, isminde de geçtiği üzere 55G desteğine sahip olmayan bir cihaz. Türkiye gibi 5G’nin geniş çaplı olarak aktif olmadığı ülkeler için uygun olan telefon, gücünü Snapdragon 685 işlemciden alıyor ve 80W şarj destekli 5.000 mAh batarya üzerine kuruluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN