Sen de mi Google Chrome! Ünlü tarayıcı uygulaması şimdi Google Chrome Premium ile öne çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri

Sen de mi Google Chrome! Ünlü tarayıcı uygulaması şimdi Google Chrome Premium ile öne çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri

Popüler internet tarayıcı uygulaması Google Chrome, şimdi Premium ile işletmelere yöneldi! Peki Google Chrome Premium fiyatı ne kadar olacak? Ne özellikler barındıracak? İşte ayrıntılar...

Google, işletme müşterileri için tasarlanmış yeni bir web tarayıcısı olan Chrome Enterprise Premium'u duyurdu. Bu yeni sürüm, işletmelerin güvenlik ve yönetim ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmiş özellikler sunarak, Chrome'un standart sürümlerine kıyasla daha geniş bir çözüm yelpazesi sunuyor.

GOOGLE CHROME ENTERPRISE PREMIUM AYLIK ÜCRETİ NE KADAR?

Google, 1.4 milyon kez indirilen Chrome uzantılarını kaldırdı

Chrome Enterprise Premium'un aylık abonelik ücreti 6 dolar olarak belirlenmiştir. Bu ücret, işletmelerin ek özelliklere erişimini sağlamak için talep edilmektedir. Ücretsiz Chrome Enterprise Core sürümüne kıyasla, Premium sürümü işletmelere Malware Deep-Scanning, özel URL filtresi, veri kaybına karşı koruma ve kontekst bağlı erişim gibi ek özellikler sunuyor.

CHROME ENTERPRISE PREMIUM NE SAĞLIYOR?

Malware Deep-Scanning özelliği, işletmelerin ileri düzeyde zararlı yazılımları tespit etmelerine ve analiz etmelerine olanak tanırken, özel URL filtresi istenmeyen veya zararlı web sitelerine erişimi kısıtlıyor. Veri kaybına karşı koruma kontrolü, şirket verilerinin yanlışlıkla veya kasıtlı olarak sızdırılmasını engellemek için kullanıcıları destekler. Ayrıca, kontekst bağlı erişim özelliği, Google Cloud, SaaS platformları ve özel web uygulamalarına güvenli bağlantı sağlamak için geliştirilmiştir.

Google Chrome Yeni Özelliğini Duyurdu - Medyaespor

Google, Chrome Enterprise Premium'un entegrasyon ve protokol desteği ile işletmelerin güvenlik altyapısını güçlendirmesini sağlar. Bu sürüm aynı zamanda şirket politikalarının uygulanması ve yazılım güncellemelerinin yönetimi için yönetim ve güvenlik analizleri sunar. Son kullanıcı güvenliği, özellikle uzaktan çalışanlar ve yönetim dışı cihazlar için önemli bir odak noktası olarak öne çıkıyor.

Uzaktan çalışmanın artması ve işletmelerin yönetiminde olmayan cihazların kullanımının yaygınlaşması, Google'ın Chrome Enterprise Premium gibi çözümlere olan talebini arttırdığı ifade ediliyor. Teknoloji üzerine araştırmalar yürüten Amerikan teknoloji araştırma ve danışmanlık firması Gartner tarafından yapılan bir analize göre, web tarayıcıları, şirketler için üretkenlik ve güvenlik yazılımlarını sağlamak için merkezi bir platform haline geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN