Google Haritalar uygulamasına yepyeni özellik geldi! Tamamen farklı bir tasarım: 3 boyutlu kullanılabilecek

Google Haritalar uygulamasına yepyeni özellik geldi! Tamamen farklı bir tasarım: 3 boyutlu kullanılabilecek

Google Haritalar uygulaması, yepyeni bir özellik kazandı! Tamamen farklı özelliği sayesinde artık 3 boyutlu olarak kullanılabilecek! İşte ayrıntılar...

Google, sürücülerin navigasyon deneyimini geliştirmek için Google Haritalar uygulamasında önemli bir güncelleme yaptı. Artık Android kullanıcıları, Haritalar'ın 3D binalar özelliğini tam anlamıyla kullanabilecekler. Bu özellik, Android Auto ile entegre bir şekilde çalışacak şekilde tasarlandı.

3D binalar özelliği, Google Haritalar'ın navigasyon modunda aktifken devreye giriyor ve sürücülere daha gerçekçi bir görsellik sunarak konumlarını daha iyi anlamalarını sağlıyor. Özellikle bilinmeyen bir şehirde araç kullanırken, daha detaylı ve üç boyutlu binaların eklenmesi, sürücülerin oryantasyonlarını güçlendiriyor.

3D BİNALAR ÖZELLİĞİ NASIL AÇILIR?

google-haritalar-1.jpg

Ancak, bu özellik varsayılan olarak her zaman açık değil. Sürücülerin bu özelliği etkinleştirmek için Google Haritalar uygulamasındaki profil ayarlarına erişmeleri gerekiyor. Ardından, 'Navigasyon' ayarları içinde '3D Binaları Göster' seçeneğini bulup etkinleştirmeleri gerekiyor.

Bu güncelleme, Android Auto ve CarPlay kullanıcıları için de geçerli. Artık bu sistemleri kullanan sürücüler, araç içi ekranlarında 3D binaları görebilecekler. Bu özellik, sürücülerin araç içi sistemlerinde herhangi bir ek ayar yapmalarına gerek kalmadan, telefonlarındaki ayarların otomatik olarak senkronize olmasını sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN