Epic Games o oyunu ücretsiz veriyor! İyi bir bilgisayarınız yoksa bile oynayabilirsiniz

Epic Games o oyunu ücretsiz veriyor! İyi bir bilgisayarınız yoksa bile oynayabilirsiniz

Epic Games Store, bu hafta o oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor! Üstelik bu oyunu, iyi bir bilgisayara sahip olmasanız bile oynayabilirsiniz! İşte ayrıntılar...

Epic Games Store, devasa bir dijital oyun mağazası olarak son yıllarda haftalık ücretsiz oyun kampanyalarıyla geniş kitlelere ulaşıyor. 28 Mart'ta da bu geleneği sürdüren platform, oyunculara bir macera oyununu bedava sunuyor.

Bugün itibariyle Epic Games Store'un sunduğu ücretsiz oyun, adını Islets'ten alıyor. Kyle Thompson tarafından 2022'de piyasaya sürülen bu platform oyunu, cesur bir fare olan Iko'nun maceralarını konu alıyor. Iko, adaları bir araya getirme amacıyla karada ve gökyüzünde yolculuk ederken çeşitli zorluklarla mücadele ediyor. Islets, oyunseverlere 4 Nisan saat 18.00'e kadar ücretsiz olarak sunulacak ve kalıcı olarak kütüphanelerine eklenebilecek.

ISLETS SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Epic Games Store: Holt euch jetzt das neue Metroidvania-Gratis-Spiel ⋆ S4G

Islets'in sistem gereksinimlerine baktığımızda, minimum olarak Windows 7 işletim sistemi, Intel Pentium E2180 veya AMD Athlon Dual Core 4450e işlemci, 4 GB RAM, GeForce GT 220 veya Radeon HD 4650 ekran kartı ve 1 GB kullanılabilir depolama alanı gerektirdiği görülüyor. Önerilen sistem gereksinimleri ise Windows 10 işletim sistemi, Intel Core i3-3240 veya AMD A8-3850 işlemci, 8 GB RAM, GeForce GT 640 veya Radeon R7 250 ekran kartı ve yine 1 GB kullanılabilir depolama alanı olarak belirlendi.

Islets'i ücretsiz olarak edinmek için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız ve "Islets" sayfasına gitmeniz yeterli olacak. Ardından, sağ taraftaki satın alma (0 TL) butonuna tıklayarak işlemi tamamlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN