5 dakika şarjla 2 saat kullanın! Şarj derdini tamamen bitiriyor: JBL Tune kablosuz kulaklıkta indirim başladı

5 dakika şarjla 2 saat kullanın! Şarj derdini tamamen bitiriyor: JBL Tune kablosuz kulaklıkta indirim başladı

Kalitesiyle müzikseverlerin ilk tercihi olan JBL’nin bu kulaklığını alın, 5 dakika şarjla 2 saat kullanın. Üstelik şarj derdini tamamen bitiren bu kulaklık için şimdi yeni bir indirim de söz konusu. İşte, JBL Tune 570BT kulaklıktaki yeni indirim fırsatı…

Fiyat/performans odaklı bir kablosuz kulaklık kullanımı sunan JBL Tune 570BT, çoklu bağlantı desteğiyle de konforlu bir kullanım imkanı sunuyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, cihazlar arası hızlı geçiş sağlayabiliyor.

5 DAKİKA ŞARJLA 2 SAAT KULLANIM İMKANI

JBL Pure bas özelliği ile güçlü bir bas performansı vadeden cihaz tüm bunların yanı sıra uzun pil ömrüyle gönülleri fethediyor. Öyle ki kullanıcılar %100 şarj sonrasında kulaklığı 40 saate kadar kullanabiliyor. Ancak unutmayın bu süre kulaklığın kullanım yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir.

jbl-2.jpg

Kulaklık ayrıca hızlı şarj özelliğini de destekliyor. Cihazın pili 5 dakika şarj olduğunda 2 saatlik bir kullanım imkanı sağlıyor. Pilin tamamen şarj edilmesi ise 2 saatlik bir süreyi kapsıyor. Kulaklık bunların yanı sıra sesli asistanlara cevap verme özelliği de taşıyor. Google Asistan ya da Siri desteğiyle kullanıcılar asistanları kolayca çalıştırabiliyor. USB-C bağlantısı ile şarj edilebilen kulaklıkta eller serbest özelliği de mevcut.

JBL TUNE 570BT’DE İNDİRİM FIRSATI

Kullanıcıların tek bir tuşla uzaktan kumanda sistemi ile seslerini kolayca kontrol edebildiği bu kulaklık şimdi HepsiBurada’da piyasa fiyatının çok altında indirimli olarak satışa çıktı. Siyah renk seçeneğinin 1.316 TL’ye satışa sunulduğu kulaklıkta kredi kartı ile taksit seçeneği de mevcut…

jbl-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN