Mario Branco'nun Ali Koç'a verdiği rapor ortaya çıktı: Ben size dedim İsmail Kartal'la şampiyon olamayız

Mario Branco'nun Ali Koç'a verdiği rapor ortaya çıktı: Ben size dedim İsmail Kartal'la şampiyon olamayız

2-2 biten Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra İsmail Kartal'ı resmen topa tutan ve tecrübeli teknik adamı istifaya davet eden Serhat Akın, 'Bu saatten sonra hocayı uçağa almayın, o Fenerbahçe'yi hak etmiyor' ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile 4 Eylül Stadı'nda 2-2 berabere kalarak Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de Ali Koç başta olmak üzere, İsmail Kartal ve bazı yıldız futbolcular sert bir dille eleştirildi. İşte Serhat Akın'ın Sports Digitale kanalında yaptığı o değerlendirmeler...

MARİO BRANCO İSMAİL KARTAL'LA ŞAMPİYON OLAMAYIZ DEDİ

İsmail Kartal'ın 3 kez Fenerbahçe'ye gelmesi facia. Dakika 90+10 Joshua King'i oyuna nasıl alıyorsun hocam, bunu bana biri anlatsın. Sen nasıl Dzeko'yu, İrfan Can'ı oyundan alırsın. Sahanın en iyisi İrfan Can, Dzeko sakatlanmadığı sürece kenara alınır mı? Artık bu saatten sonra bu yönetim desteklenmez, 2 ay önce Mario Branco 'İsmail Kartal'la şampiyon olamayız' diye rapor veriyor ama sen bu raporu yırtıp atıyorsun umursamıyorsun! Ali Koç bunun hesabını artık vermeli.

BEN BEN DİYE DİYE ŞAMPİYONLUĞU VERDİN

Ben olsam İsmail Kartal'ı dönüş uçağına bindirmem çünkü hak etmiyor. Okan Buruk bir kere 'ben' demezken İsmail Kartal 'ben ben' diye diye şampiyonluğu verdi. Şampiyonluk maçına çıkıyorsun takım yürüyor, bitmiş, sinmiş hiçbir şey yok. Oyuncular uykuya dalmışlar sen kenardan izliyorsun. İsmail hocam bi' sahaya gir, bi' su şişesi fırlat, bi' reaksiyon göster ama yok!

depophotos-18297026.jpg

Ne Ali Koç'un ne İsmail Kartal'ın etrafında olan insanların Fenerbahçe umurunda değil. Hepsinin tek düşüncesi Ali Koç ile İsmail Kartal gitmesin biz nemalanmaya devam edelim. Fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa Fenerbahçe üzerinden para kazanan, cebini dolduran o kişileri temizlemek gerekiyor.

İSMAİL KARTAL F.BAHÇE'Yİ ANADOLU TAKIMINA ÇEVİRDİ

Kibir, ego ve ben, insanın en büyük düşmanıdır. İçerde Samsun'la Alanya'yla beraber kaldı, İsmail Kartal 'şampiyonluk yarışında bu tür puan kayıpları olur' dedi. Ali Koç bu maçlardan sonra İsmail Kartal'ı göndereceğine destek verdi. 'Bu adam 1-1'e razı olmuş, bu hoca Fenerbahçe'nin hocası değil' demediler. İsmail Kartal Fenerbahçe'yi Rizespor'a, Ankaragücü'ne çevirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN