Kırklareli'nde 'şike' operasyonu: Teknik direktör ile kaleci gözaltında

Kırklareli'nde 'şike' operasyonu: Teknik direktör ile kaleci gözaltında

Kırklareli'nde şike operasyonu kapsamında amatör ligde bulunan bir takımın teknik direktör ile kalecisi gözaltına alındı.

Kırklareli’de amatör ligde şike iddialarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nin yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, Süper Amatör Lig'de mücadele eden bir takımın teknik direktörü ve başka bir takımın kalecisi olmak üzere iki şüpheli şike yapma iddiasıyla gözaltına alındı.

TEKNİK DİREKTÖR VE KALECİ GÖZALTINDA

Edinilen bilgilere göre, ilgili takımların karşılaşmalarında skorları manipüle ettikleri ve maç sonuçlarını haksız yollarla değiştirdikleri öne sürülen teknik direktör ve kalecinin, gözaltına alınma işlemi bugün gerçekleştirildi.

Şüpheliler, şike iddiaları kapsamında düzenlenen operasyonla sabah erken saatlerde evlerinden alındı. Gözaltı işlemleri sonrasında, şüpheliler Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi ve burada sorgularına başlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN