İsmail Kartal Fenerbahçe kariyerini bitirdi! 5 milyon euroluk yıldız bir daha sahaya adım atamayacak. Yeter artık dayanamıyoruz

İsmail Kartal Fenerbahçe kariyerini bitirdi! 5 milyon euroluk yıldız bir daha sahaya adım atamayacak. Yeter artık dayanamıyoruz

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem yaşanmaya devam ediliyor. Konferans Ligi'nde Yunan ekibi Olympiakos'a penaltılarda elenen sarı-lacivertli ekipte kadro yinelenmesi başladı. Taraftarlar teknik direktör İsmail Kartal'a kararlarından dolayı sert tepki gösterirken bir sürpriz gelişme yaşandı. İsmail Kartal Fenerbahçe kariyerini bitirdi! 5 milyon euroluk yıldız bir daha sahaya adım atamayacak. Başkan Ali Koç onayladı. Yeter artık dayanamıyoruz...

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe zor günlerden geçiyor. Süper Kupa'dan elenen sarı-lacivertli ekip UEFA Konferans Ligi'nden de elendi. Yunan ekibi Olympiakos'a penaltılarda kaybeden Fenerbahçe'de cezalar kesilmeye başlandı. Büyük eleştiri alan teknik patron İsmail Kartal ilk kararını verdi. 5 milyon euroluk yıldız bir daha sahaya adım atamayacak. Ali Koç bu kararı onayladı. Yıldız oyuncunun kariyeri bitti.

AVRUPA RÜYASINA SON VERDİLER

Trendyol Süper Lig’de ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Yunan ekibi Olympiakos karşısında ağır bir hüsrana uğradı. Sarı-lacivertliler taraftarları önünde Yunan ekibine penaltılarda 2-3 yenilerek Avrupa'ya veda etti.

yeni-proje-2024-04-21t095917-168.jpg

Alınan yenilgi sosyal medyada taraftarlar tarafından eleştirilirken Fenerbahçe'de rota Süper Lig’in 33.haftasında Sivasspor ile oynanacak maça çevrildi. Burada ise hedef 3 puanı alarak evlerine dönmek.

İSMAİL KARTAL FENERBAHÇE KARİYERİNİ BİTİRDİ! BİR DAHA SAHAYA ADIM ATAMAYACAK

Bu gelişmelerle birlikte bir son dakika haberi daha geldi. Devre arasında kadro dışı bırakılan ancak İsmail Kartal tarafından Avrupa maçlarında oynatılan Ryan Kent, için karar verildi. Sarı-lacivertli yönetim kupadan elenmelerinden dolayı 5 milyon euroluk yıldızı bir daha sahaya adım attırmayacak. Yıldız futbolcunun bu sezon Fenerbahçe kariyeri bitti. Öte yandan takımdan ayrılmak isteyen futbolcunun menajeri takım aramayı da sürdürüyor.

yeni-proje-2024-04-21t095825-543.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen 27 yaşındaki İngiliz futbolcunun Fenerbahçe’ye geldiğindeki piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyordu. 18 maçta 736 dakika süre alan Ryan Kent, 1 gol atarken 2 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN