Galatasaray'da Berkay Yılmaz sesleri

Galatasaray'da Berkay Yılmaz sesleri

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, önümüzdeki sezonun yapılanmasına şimdiden başladı. Cimbom, Freiburg'da forma giyen Berkay Yılmaz'ı transfer etmek istiyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, önümüzdeki sezonun kadro planlamasına şimdiden başladı. Cimbom, bu sezon büyük sorun yaşadığı sol bek mevkisinde artık hata yapmak istemiyor.

berkay-yilmaz-sc-freiburg-u19-2023-24-1704313492-125462.jpg

Devre arasında Hannover'den Derrick Köhn'ü kadrosuna katan Galatasaray, rotasını yeniden Almanya'ya çevirdi. Köhn'ün arkasına yerli bir sol bek almak isteyen Cimbom, Freiburg'un kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, devre arasında gündeme gelen Berkay Yılmaz'da bu kez mutlu sona yakın. Sarı-Kırmızılılar, bir çok talibi bulunan 19 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak için önümüzdeki dönemde bir görüşme daha gerçekleştirecek.

Bu sezon 10 resmi maça çıkan Berkay Yılmaz, 1 gol atıp, 4 de asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN