Fransa basını son dakika olarak duyurdu: Arda Güler'in yanına bir Türk daha gidiyor! Real Madrid 10 milyon euroyu gözden çıkardı

Fransa basını son dakika olarak duyurdu: Arda Güler'in yanına bir Türk daha gidiyor! Real Madrid 10 milyon euroyu gözden çıkardı

Fenerbahçe'den 20 milyon euro karşılığında Arda Güler'i transfer eden İspanya devi Real Madrid, bir Türk futbolcu daha almaya hazırlanıyor. Fransa basını son dakika olarak duyurdu. Real Madrid 10 milyon euroyu gözden çıkardı. Arda Güler'in yanına bir Türk daha gidiyor! İşte Real Madrid'de transfer olacak o genç Türk yıldız futbolcu....

La Liga'da ezeli rakibi Barcelona ile şampiyonluk yarışı veren Real Madrid, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Geçen sezon Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katan İspanya devi, bir Türk futbolcu daha alıyor. Carlo Ancelotti gözünü o yıldıza dikti. Fransa basını son dakika olarak duyurdu. Arda Güler'in yanına bir Türk daha gidiyor!

REAL MADRID ARDA GÜLER'İN YANINA BİR TÜRK DAHA ALIYOR

Sezon başında Fenerbahçe’den 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus karşılığında Arda Güler’i transfer eden İspanyol ekibi Real Madrid’de transfer çalışmaları hızlandırıldı.

yeni-proje-2024-04-17t111239-632.jpg

Valverde, Militao, Rodrygo ve Vinicius Junior’un sözleşmelerini uzatan İspanya devi, aradığı genç kaleciyi sonunda buldu. Bir Türk daha Real Madrid'de transfer oluyor.

10 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Sabah'ın Fransa basınından derlediği habere göre, Real Madrid, Trabzonspor’un Altınordu takımından 700 bin euro karşılığında kadrosuna kattığı Onuralp Çevikkan’ı transfer etmek için harekete geçti. İspanyol ekibi bordo-mavilere ilgi kağıdı gönderdi.

Fransız basınına dayandırılan habere göre Real Madrid, 17 yaşındaki genç kaleci için 10 milyon euro bütçe ayırdı. Trabzonspor’un olası bir teklife karşı nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.

yeni-proje-2024-04-17t111208-619.jpg

Trabzonspor’da henüz resmi maça çıkmayan Onuralp Çevikkan, U19 Süper Lig’inde çıktığı 8 maçta 9 gol yerken 2 maçta ise kalesini gole kapattı. Genç futbolcu 3 kez de U18 Milli Takım forması giydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN