Fenerbahçe'de İsmail Kartal kabusu! Ali Koç bu ihtimal gerçekleşirse biletini kesecek. Daha fazla dayanamıyoruz...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal kabusu! Ali Koç bu ihtimal gerçekleşirse biletini kesecek. Daha fazla dayanamıyoruz...

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem yaşanmaya devam ediyor. Son olarak UEFA Konferans Ligi'nde Yunan ekibi Olimpiakos'a penaltılarda kaybeden sarı-lacivertli ekipte yer yerinden oynuyor. Taraftarlar sosyal medyadan İsmail Kartal'a tepki gösterirken sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'de İsmail Kartal kabusu! Ali Koç bu ihtimal gerçekleşirse biletini kesecek. Daha fazla dayanamıyoruz...

Son dönemin en çok konuşulan takımların başında gelen Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem yaşanıyor. Süper Kupa'nın ardından UEFA Konferans Ligi'nden de elenen sarı-lacivertli ekipte taraftarlar sinirden çıldırdı. Yunan ekibi Olimpiakos'a elenmesinin ardından oklar teknik patron İsmail Kartal'a çevrildi. Tepkiler üst üste gelirken kimsenin beklemediği bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'de İsmail Kartal kabusu! Ali Koç bu ihtimal gerçekleşirse biletini kesecek.

FENERBAHÇE'DE İSMAİL KARTAL KABUSU

Süper Kupa'dan elenen Fenerbahçe Konferans Ligi'nden de elenerek büyük bir şok yaşadı. Taraftarlar ise teknik direktör İsmail Kartal'a sert tepki göstermeye başladı. Takımın moralini aşağıya çekmemek adına Olimpiakos maçında "Kartal istifa" diye bağırmayan taraftarların beklediği bir nokta var.

yeni-proje-2024-04-20t120127-346.jpg

BU GERÇEKLŞİRSE ALİ KOÇ BİLETİNİ KESECEK

Son olarak Süper Lig'de şampiyonluk hedefi olan Fenerbahçe'de işler iyice kızıştı. Sarı-lacivertlilerin ligde 1 maç kaybetmesi ile Galatasaray aradaki puan farkını 5'e çıkararak büyük bir avantaj sağlamış olacak. Bu durum gerçekleşirse Başkan Ali Koç, İsmail Kartal ile yolları kesin şekilde ayıracağı öngörülüyor.

Olimpiakos yenilgisinin faturasını tamamen İsmail Kartal'ın tercihlerine kesen sarı lacivertli taraftarlar, sosyal medyada isyanlarını dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN