Zonguldak'ta feci motosiklet kazası: AK Parti Bartın İl Başkanı'nın oğlu hayatını kaybetti

Zonguldak'ta feci motosiklet kazası: AK Parti Bartın İl Başkanı'nın oğlu hayatını kaybetti

Zonguldak'ta motosikletiyle Bartın'a giderken otomobille çarpışan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan'ın oğlu Muhammet Ali Arslan kaza sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Aynı motosikletten arkasında bulunan ve kazada yaralanan arkadaşı Gökhan K.'nin ise tedavisi sürüyor.

Akşam saatlerinde Devrek ilçesi Çaydeğirmeni beldesi Kaypaklar mevkisinde meydana gelen kazada, Muhammet Ali Arslan (35) yönetimindeki motosiklet, Ş.G.'nin (50) kullandığı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet devrilirken, sürücü Arslan ile arkasındaki arkadaşı Gökhan K. (36), yolda sürüklendi.

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Arslan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversite Hastanesi'nde ameliyata alındı. AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan'ın oğlu Muhammet Ali Arslan, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

zonguldak-3.jpg

MOTOSİKLETİ YENİ ALMIŞ

Öte yandan Arslan'ın kaza yaptığı motosikleti bu sabah İstanbul'dan sıfır olarak satın aldığı öğrenildi. Arslan'ın, memleketi Bartın'a yola çıkmadan önce sosyal medya hesabından motosikleti paylaşarak 'hayırlı olsun' yazdığı görüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken Gökhan K.'nın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

zonguldak-2.jpg

BAKAN TUNÇ'TAN BAŞSAĞLIĞI AÇIKLAMASI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da kazaya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "AK Parti Bartın İl Başkanımız Sayın Yaşar Arslan'ın oğlu Muhammet Arslan'ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Muhammet kardeşimize Allah'tan rahmet, Sayın Başkanımıza, Arslan ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun inşallah."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN