Yakınlarını rehin aldı! Polisten kaçtı, çilingirden kaçamadı

Yakınlarını rehin aldı! Polisten kaçtı, çilingirden kaçamadı

Çorum'un merkezinde bir kişi yakınlarını elindeki silahlarla rehin aldı. Olay yerine gelen polis ekipleri rehin tutulan kişileri kurtarırken zanlı kaçarak kendisini bir eve kilitledi. Çilingir marifetiyle Ş.L.’nin evine giren polis ekipleri şahsı gözaltına aldı.

Çorum’da yakınlarını rehin alan şahıs polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
Olay, Çorum il merkezi Adnan Özejder Caddesi’nde meydana geldi.

YAKINLARINI REHİN ALDI

Edinilen bilgiye göre, Ş.L. adlı şahıs, yakınları Z.L. ve U.L.’yi bilinmeyen sebeple rehin aldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri rehin tutulan 2 kişiyi kurtarırken, Ş.L. olay yerinden kaçarak kendisini eve kilitledi.

az.jpg
Polisler tarafından ele geçirilen silahlar

SUÇLAMALARDAN ARANIYORDU

Çilingir marifetiyle Ş.L.’nin evine giren polis ekipleri şahsı gözaltına aldı. Olayla ilgili 1 adet ruhsatsız tüfek, 55 adet av fişeği, 2 adet bıçak, hassas terazi ve bir miktar metamfetamin ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahsın 2 adet suç kaydından aranmasının olduğu tespit edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN