Üsküdar'da sitenin duvarı çöktü: 2 araç hasar gördü

Üsküdar'da sitenin duvarı çöktü: 2 araç hasar gördü

İstanbul'da dün etkili olan sağanak sebebiyle bir sitenin duvarı sabah saatlerinde park halindeki iki otomobilin üzerine çöktü. Bir otomobil kullanılamaz hale geldi, diğer otomobilde ise maddi hasar oluştu.

Olay, sabah saatlerinde Üsküdar Aziz Mahmud Hüdayi Mahallesi, Öğdül Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Cumartesi günü etkili olan yağış nedeniyle bir sitenin duvarı, park halindeki iki otomobilin üzerine çöktü. 34 BFS 861 plakalı otomobil kullanılamaz hale gelirken, diğer otomobilde ise maddi hasar oluştu.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis, itfaiye ve zabıta ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve zabıta ekipleri, sokakta geniş güvenlik önlemi aldı. Ekipler molozların altında kalan otomobilin bulunduğu yerden çıkarılması için çalışma başlattı.

"GÜRÜLTÜYE KOŞTUK"

Mahalle sakini Semra Tufan, "Bir ses duyduk gürültüye koştuk zaten pencereye. Çöktüğünü gördük, başka arabalar da vardı. Biz yattıktan sonra zabıta burada görevini yapmış. Herhangi bir yaralanma olmadı, sadece gürültüyle duvar çöktü. Herhalde dünkü aşırı yağıştan dolayı orası çürüdü ya da çürük olan yer orasıydı tam da bilemiyorum. Yıllardır bu duvar var, sanıyorum orada bir zafiyet vardı. Buradaki arabalar da sahile inenlerin arabaları. Ondan dolayı çökme oldu araç bize ait bir araç değil arabası olanlar zaten çektiler" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN