Seçim kutlamalarında maganda kurşunuyla yaralanmıştı: Kübra 4 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Seçim kutlamalarında maganda kurşunuyla yaralanmıştı: Kübra 4 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Mayıs ayında yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ikinci tur oylamasının ardından yapılan kutlamalarda maganda kurşunuyla yaralanan 15 yaşındaki Kübra Çoban, 4 aylık yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Silahın kim tarafından ateşlendiği henüz belirlenemezken, polisin bu konudaki çalışmaları sürüyor.

28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasında Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından, Şanlıurfa'da birçok kişi tabanca ve tüfeklerle havaya ateş açarak kutlama yaptı. Gece saatlerinde oturduğu Eyyüpnebi Mahallesi’nde bakkaldan alışveriş yaptıktan sonra evine dönen lise öğrencisi Kübra Çoban, kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tabancadan çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu yere yığıldı. Genç kız, çağrılan sağlık ekiplerince Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

AİLESİNİN UMUTLU BEKLEYİŞİ SÜRÜYORDU

İlk müdahalesinin ardından yoğun bakım ünitesine alınan ve entübe edilen Çoban’ın yakınları ise hastane bahçesinde umutlu bekleyişlerine devam etti. 4 aylık süreçte 3 kez ameliyat olan Kübra Çoban, dün gece saatlerinde yaşamını yitirdi.

secim.jpg

KUTLAMALARDA BİR KİŞİ DAHA YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

28 Mayıs'ta yapılan kutlamalarda Topdağı Mahallesi’nde de Emirhan Gelgil, başına isabet kurşun nedeniyle kaldırıldığı hastanede 1 Haziran günü yaşamını yitirmişti. Öte yandan polis ekipleri, Çoban ve Gelgil'in ölümlerine yol açan tabancaları ateşleyen magandaların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN