Şanlıurfa’da bir evde çıkan yangın can aldı

Şanlıurfa’da bir evde çıkan yangın can aldı

Şanlıurfa’da bir evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise dumandan etkilendi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Meydan Mahallesi’nde bulunan beş katlı bir binanın giriş katında yangın meydana geldi. İddiaya göre, elektrikli sobadan çıkan yangın sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yangında dumandan etkilenen 34 yaşındaki Hediye, 11 yaşındaki Damla, 28 yaşındaki Recep ve 39 yaşındaki Nazire Ç. ile yaralanan Ahmet Korkmazer sağlık ekiplerince ambulansla Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ahmet Korkmazer, müdahalenin ardından Şanlıurfa’ya sevk edildi.

Korkmazer, Şanlıurfa’da da doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN