Şanlıurfa da sağanağa teslim! Caddeler göle döndü: İl genelinde tüm okullar tatil

Antalya'da yaşanan sel felaketinin ardından Şanlıurfa'da da sağanak yağış etkili oldu. Kuvvetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken küçük derelerde taşkın meydana geldi. Bazı evlerde ise su baskınları yaşandı. İl genelinde tüm okullar tatil edildi.

Şanlıurfa'da gece geç saatlerde etkili olan sağanak yağış günlük yaşamı felç etti. Şiddetli yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Küçük derelerde taşkın meydana geldi.

8683602.jpg

BAZI EVLERİ SU BASTI

Sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler trafikte ilerlemekte zorluk yaşadı.

8683601.jpg

Yağış nedeniyle Eyyübiye, Akabe, Maşuk, Eyyüpnebi ve Muradiye mahallelerinde bazı evleri su bastı.

8682146.jpg

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ise giriş katında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı hastaları, kent merkezindeki başka hastanelere yönlendirdi.

Şanlıurfa’da, geçen yıl 15 Mart'ta yaşanan sel felaketinde 18 kişi hayatını kaybetmiş, 62 kişi ise yaralanmıştı.

8683600.jpg

İLK GENELİNDE TÜM OKULLAR TATİL

Şanlıurfa'da, il genelindeki tüm okullar tatil edildi. Valilikten yapılan açıklamada, "Bugün ilimizde görülecek aşırı yağış nedeniyle il genelindeki özel ve diğer eğitim kurumları da dahil olmak üzere ilk, orta ve lise dereceli bütün okullarımızda eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir." denildi.

8682566.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN