Rize'de heyelan; dev kaya yola düştü

Rize'de heyelan; dev kaya yola düştü

Ülke genelinde yeniden kendisini gösteren yağışlar vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Rize'de sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, Çayeli ilçesine bağlı Gürpınar köyünde heyelana neden oldu. Yamaçtan kopan dev bir toprak ve kaya kütlesi yola düştü. Köy yolu ise ulaşıma kapatıldı.

Türkiye genelinde başlayan sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Rize'de sabah saatlerinde kent genelinde etkili olan sağanak, Çayeli ilçesine bağlı Gürpınar köyünde heyelana neden oldu.

Yamaçtan kopan dev bir toprak ve kaya kütlesi yola düşerek, köy yolunu ulaşıma kapattı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi.

Tekrar bir heyelan yaşanması riskine karşı güvenlik önlemi alınan köy yolunda ekipler, iş makinesi ile kayayı kaldırarak kapanan yolu ulaşıma açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN