Polis ekipleri ceza yazmak yerine kask verdi

Polis ekipleri ceza yazmak yerine kask verdi

Amasya Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, motosiklet denetimlerini sıklaştırarak, trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza yazmak yerine kask dağıtma yöntemine başvurdu.

Amasya Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, motosiklet kazalarının artması üzerine ceza yazmak yerine kask dağıtma yöntemine başvurdu. "Kaskınla yol ver hayata" sloganıyla Yavuz Selim Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, motosiklet sürücüleri broşürlerle bilgilendirildi.

4-005.jpg

Kasksız motosiklet sürücülerine önce uyarı yapıldı, ardından kask verildi. Amasya Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt da denetimleri yerinde inceleyerek destek verdi.

KASKIN HAYATİ ÖNEMİ

Etkinlik kapsamında bir kask alan motosiklet sürücüsü Bircan Varlı, "Bugün burada Amasya Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği etkinlik için teşekkür ediyorum. Trafik polisi, kasksız olduğum için ceza yazmak yerine bize kask verdi, çok teşekkürler Amasya Emniyet Müdürlüğüne. Trafik kurallarına uyulmasını istedi ve kaskın hayati önemini vurguladı" şeklinde konuştu.

5-002.jpg

Diğer bir motosiklet sürücüsü Murat Canikli ise "Emniyet müdürlerimiz bugün ceza kesmek yerine bize kask hediye etti. Bu organizasyon için Amasya Emniyet Müdürlüğüne çok teşekkür ederiz. Kaskın hayati önemini biliyoruz, kask hayattır" dedi. Amasya Emniyet Müdürlüğü, trafik denetimlerini artırarak devam ettireceğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN