Özel halk otobüsünde durak kavgası: Şoför yolcunun yumruklu saldırısına uğradı

Isparta'da bir özel halk otobüsünde yolcu ve şoför arasında çıkan kavgada şoför yolcunun yumruklu saldırısına uğradı. Otobüs şoförü Süleyman Alkaya (59) kendisine 'İstediğim zaman duracaksın' diyerek hakaret eden yolcuya karşılık verince bir anda kimliği belirlenemeyen yolcu ile arasında kavga çıktı. Alkaya yolcudan şikayetçi olmazken, kavga anları otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

13 Ağustos akşamı Isparta'da meydana gelen olayda, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi şoförü Süleyman Alkaya, otobüsteki bir yolcuyla tartışma yaşadı. Kimliği belirlenemeyen yolcu, ineceği sırada şoför Alkaya'nın yanına gelip saldırdı.

otobus-4.jpg

Yolcunun yumruk attığı şoför Alkaya'nın da karşılık vermesiyle ikili arasında kavga çıktı. Şoför ve yolcu birbirini yumruklarken, diğer yolcular araya girdi. Olayın ardından kavga eden yolcu otobüsten inip uzaklaştı. Kavga anları ise otobüsteki güvenlik kameralarına yansıdı.

otobus-2.jpg

'İSTEDİĞİM ZAMAN DURACAKSIN'

Olayla ilgili gazetecilere açıklama yapan Süleyman Alkaya, "Yaklaşık 25 yolcumuz vardı. Hayırlar Yurdu'nun oraya geldik. Vatandaşın biri düğmeye bastı. Ben de açtım kapıyı inen olmadı. 'Düğmeye basan arkadaş neden inmedi' dedim. O da bana 'Ben istediğim yerde ineceğim. Yanlış basmışım. İstediğim zaman duracaksın' dedi. İleride tekrar durağa geldikten sonra tekrar düğmeye bastı. İnerken bana 'Öküz' dedi. Ben de 'Sensin öküz' dedim. İnerken tekrar döndü. Tam ben yürümek üzereyken gırtlağıma sarıldı. Ben de müdahale ettim. Boğuşma yaşadık. Birbirimize vurduk o arada" diye konuştu.

otobus-3.jpg

'İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY YAŞADIM'

Yolcunun o sırada alkol aldığını belirten Alkaya, "Elinde bira şişesi varmış sonradan fark ettim. Kırılınca anladım. Vatandaş bizi ayırdı. Biz işimizi yapıyoruz. Ekmeğimizi bundan kazanıyoruz. Bir vatandaşın bu şekilde davranması hoş değil. Olmasa iyiydi. 34 yıldır bu işi yapıyorum. İlk defa böyle bir şey yaşadım" dedi.

Süleyman Alkaya'nın şikayetçi olmaması üzerine olayla ilgili herhangi bir yasal işlem başlatılmadığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN