Otomobil uçuruma uçtu, ağaç sürücüyü kurtardı

Otomobil uçuruma uçtu, ağaç sürücüyü kurtardı

Amasya'nın Taşova ilçesinde bir otomobil virajı alamayarak uçuruma uçtu. Ancak araç, arazide bulunan bir ağaca çarparak durabildi ve sürücü yaralı olarak kazayı atlattı. Yaklaşık 2,5 ay önce de evi yanan sürücü, Taşova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Gürsu köyü Killik mevkisinde, Osman Sırma (66) idaresindeki otomobil virajı alamayarak tabelaya çarptı ve 20 metrelik uçuruma uçtu. Ancak araç arazide bulunan bir ağaca çarparak durabildi.

Kaza sonucu yaralanan sürücü, kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri trafından Taşova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sırma, tedavi altına alındı. Sırma'nın yaklaşık 2,5 ay önce evinin yandığı da öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

7-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN