Öldürdüğü adamı araçla birlikte yaktı: Katil zanlısı şüpheli yakalandı

Öldürdüğü adamı araçla birlikte yaktı: Katil zanlısı şüpheli yakalandı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde yanmış bir otomobilin içinde ceset bulundu. İşlediği cinayetin ardından aracı yakarak kaçtığı iddia edilen katil zanlısı yakalandı. İncelemeler sonucunda ölen kişinin Yılmaz Uyanık olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Amasya Merzifon Sarıbuğday köyü Gölet mevkiinde meydana gelen olayda, bir otomobilin yanmış halde bulunması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Yapılan incelemede, aracın içinde bir ceset olduğu tespit edildi. Olayın cinayet olabileceği şüphesiyle birlikte Merzifon İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de olay yerine sevk edildi.

6-002.jpg

Jandarma suç araştırma dedektifleri tarafından yapılan altı saatlik çalışma sonucunda, ölen kişinin Yılmaz Uyanık (37) olduğu belirlendi. Araştırmalar neticesinde şüpheli Ahmet M.'nin (39) Uyanık ile boğuşarak onu öldürdüğü ve ardından aracı yakarak kaçtığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma halen sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN