Kiracı, ev sahibi için uzaklaştırma talebinde bulundu: Elektrik ve suyu kesti, eşyaları dışarıya attı

Kiracı, ev sahibi için uzaklaştırma talebinde bulundu: Elektrik ve suyu kesti, eşyaları dışarıya attı

Adıyaman'da bir kiracı, ev sahibi tarafından elektrik ve suyunun kesilmesi ve eşyalarının dışarı atılması üzerine savcılığa başvurarak ev sahibi hakkında uzaklaştırma kararı talep etti. Ev sahibi komşuları uyararak kiracısına su ve elektrik vermemesini de söylemiş.

Adıyaman'da bir kiracı olan Ahmet Akgün, elinde kira kontratı olmasına rağmen ev sahibi tarafından evden çıkarılmak istendiği iddiasıyla şikayetçi ve davacı oldu. İddiaya göre, ev sahibi M.D. depremden sonra kirayı üç katına çıkarmak istedi ancak kiracı yüzde 25'lik zam dışında bir artış kabul etmedi. Bunun üzerine ev sahibi, kiracısından evi boşaltmasını istedi.

6-001.jpg

EVE GİREREK EŞYALARI DIŞARIYA ATTI

Ancak kiracı düzenli olarak kirasını ödediği için talebi reddetti. Bunun üzerine ev sahibi, elektrik ve su aboneliğini iptal etti ve kiracıya bir aydır elektrik ve su hizmeti verilmedi. Kiracı, eve çıkmayı sürdürdüğünde ev sahibi akrabalarıyla birlikte evine ve iş yerine giderek baskı yapmaya başladı. Son olarak ev sahibi, çilingir yardımıyla kapıyı açarak kiracının eşyalarını dışarı attı.

5-001.jpg

Ahmet Akgün, ev sahibinin huzurunu ve sükunetini bozduğunu, hanesine tecavüz ettiğini ve tehdit ettiğini belirterek ev sahibi hakkında şikayetçi oldu ve 6 ay uzaklaştırma kararı talep etti. Ahmet Akgün, yaşadıklarını anlatırken, ev sahibinin kendisini tahrik ettiğini, elektrik ve suyunun kesildiğini sonra da komşulara kendisine elektrik ve su vermemesi için uyarıda bulunduğunu ve eşyalarının dışarı atıldığını ifade etti. Akgün, uzaklaştırma kararı verilmesini umutla beklediğini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN